fbpx

Hele virksomhedens fordelsklub

Hos Justt ønsker vi at forenkle virksomheders indkøbsprocesser, mindske deres ressourceforbrug og øge deres effektivitet som førende fordelsklub og sparringspartner.

I samarbejde med vores leverandører skaber vi attraktive rabataftaler og gode vilkår til virksomheder i alle størrelser gennem vores fordelsklub. Med vores høje volumen og mange års erfaring i at forhandle, vinder vi på prisen i 9 ud af 10 tilfælde, hvilket gør os til den foretrukne fordelsklub for erhvervslivet.

Vi hjælper dig med at optimere virksomhedens indkøb  

Vi stræber dagligt efter at levere en ekstra god kundeservice til vores medlemmer. Hos Justt får du en fast kontaktperson med et stort know-how i indkøb til virksomheden, der både kender til din virksomhed og jeres behov.

Mød Justt teamet

Hils på os fra hovedkontoret og se hvem der står bag.

Henrik Hvenegaard

Direktør & Partner

Niels Munck

Partner

Mark Pedersen

Indkøbskonsulent

Pelle Sørensen

Indkøbskonsulent

Line Thomsen

Marketing Manager

Lorenzo Miele

Studentermedhjælper, Regnskab

Vi gør det nemt at købe ind til virksomheden

Justt har eksisteret siden 2016 og blev til ud fra et spørgsmål om, hvorfor der ikke var en mere simpel, tidsbesparende og billigere løsning, når virksomheder skulle handle ind.

Justt er Danmarks største fordelsklub for erhverv, der egner sig til både mindre og større virksomheder. 
Vi puljer vores 3000 medlemmers indkøb ud mod leverandørerne, og dermed kan vi opnå stærke rabataftaler, som den enkelte virksomhed oftest ikke kan opnå på egen hånd.

Som medlem af Justt, handler du med rabat gennem vores fordelsklub, der indeholder over 30 leverandører, som dækker alle de ikke-strategiske indkøb, en virksomhed kan få brug for.

Få rabat i dag

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud hos vores leverandører

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme i gang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  KØBENHAVN, DANMARK

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: 45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com