Hele virksomhedens fordelsklub

Justt‘s mission er at komme vores medlemmer i forkøbet og tilbyde attraktive rabataftaler i samarbejde med relevante leverandører, så din virksomhed netop kun skal handle ét sted fremover.

Hos Justt tilbyder vi færre leverandører inden for hver kategori, men til gengæld udvælger vi kun de mest relevante og troværdige leverandører på markedet, som vores medlemmer kan få glæde af igen og igen. Samtidig sparer du tid på dine indkøb med kun ét login, hvor alle dine indkøb er samlet, og jo mere du handler jo større bliver besparelsen.

Vi hjælper dig med at optimere virksomhedens indkøb  

Vi stræber dagligt efter at levere en ekstra god kundeservice til vores medlemmer. Hos Justt får du en fast kontaktperson med et stort know-how i indkøb til virksomheden, der både kender til din virksomhed og jeres behov.

Mød Justt teamet

Hils på os fra hovedkontoret og se hvem der står bag.

Henrik Hvenegaard

Direktør & Partner

Niels Munck

Partner

Mark Pedersen

Indkøbskonsulent

Pelle Sørensen

Indkøbskonsulent

Line Thomsen

Marketing Manager

Lorenzo Miele

Studentermedhjælper, Regnskab

Vi gør det nemt at købe ind til virksomheden

Justt har eksisteret siden 2016 og blev til ud fra et spørgsmål om, hvorfor der ikke var en mere simpel, tidsbesparende og billigere løsning, når virksomheder skulle handle ind.

Justt er Danmarks største fordelsklub for erhverv, der egner sig til både mindre og større virksomheder. 
Vi puljer vores 3000 medlemmers indkøb ud mod leverandørerne, og dermed kan vi opnå stærke rabataftaler, som den enkelte virksomhed oftest ikke kan opnå på egen hånd.

Som medlem af Justt, handler du med rabat gennem vores indkøbsportal, der indeholder over 30 leverandører, som dækker alle de ikke-strategiske indkøb, en virksomhed kan få brug for.

Få rabat i dag

Bliv opdateret med nyheder og gode tilbud hos vores leverandører

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme i gang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge på jeres indkøb. Vi har i dag mere end 25 års erfaring i branchen med et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere end 30 særdeles gode rabatter til det danske erhverv.

  Kontakt os og hør mere om jeres muligheder.

  KØBENHAVN, DANMARK

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: 45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com