fbpx

Få svar på dine spørgsmål

Herunder finder du svar på de spørgsmål, som ofte bliver stillet til Justt og medlemskabet. Svarene er opdelt i kategorierne; Justt, Medlemskab og Bonus.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til enten at udfylde vores kontaktformular, ringe til os på tlf. 45 88 88 26 26 eller sende os en mail på medlemsservice@justt.com.

Justt

Justt

Hvem er Justt?

Justt er Danmarks største fordelsklub til erhverv, der egner sig til både mindre og større virksomheder. Vi puljer vores medlemmers indkøb ud mod leverandørerne, og dermed kan vi opnå stærke rabataftaler.
Som medlem af Justt handler du med rabat gennem vores indkøbsportal, der indeholder over 30 leverandører, som dækker alle de indirekte indkøb en virksomhed kan få brug for.

Læs mere her
Justt

Hvordan får jeg min Justt rabat?

Når du logger ind via vores indkøbsportal, vil du automatisk få fratrukket din rabat, når du handler hos leverandører med en webshop.
Handler du hos en af vores mere omfattende leverandører såsom strøm, forsikring eller telefoni, modtager du i stedet et medlemstilbud fra leverandøren.

Læs mere her
Justt

Hvordan handler jeg hos Justt?

Du logger ind på vores indkøbsportal med dit brugernavn og kodeord. Herefter vælger du din ønskede leverandør og logger ind på deres webshop, hvor du kan handle til Justt priser.
Skal du i stedet anmode om et medlemstilbud, vælger du blot en passende dato for et telefonisk møde med leverandøren, der efterfølgende tager over processen og giver dig et medlemstilbud.

Læs mere her
Justt

Hvordan tilmeldes jeg en leverandør?

På vores indkøbsportal får du en oversigt over vores leverandører, hvor du efterfølgende skal klikke dig ind på din ønskede leverandør.
Her kan du enten bestille et login, bestille et brændstofkort eller trykke ‘Få et medlemstilbud’ alt efter hvilken slags leverandør, du ønsker.

Læs mere her
Justt

Kan jeg få en introduktion til Justt?

Ja, du er mere end velkommen til at booke en demo og få en 30 min. introduktion til Justt. Klik på linket nedenfor og book et møde med en indkøbsrådgiver. Vælg blot den ønskede dato.

Book demo
Justt

Hvilke leverandører kan jeg handle hos?

Hos Justt kan du handle hos mere end 30 leverandører, der tilsammen dækker alle indirekte indkøb, din virksomhed kan få brug for.
Det kan f.eks. være energi, brændstof, forsikring, leasing af bil, kontorartikler, arbejdstøj, rengøring, rejser m.m.

Læs mere her
Justt

Kan jeg købe varer direkte hos Justt?

Nej det kan du ikke. Justt er en online portal, der giver adgang til mange forskellige rabataftaler til erhverv. Du logger på hos den enkelte leverandør gennem indkøbsportalen, hvor du herefter automatisk kan handle ind til Justt rabat.

Justt

Hvad kan jeg spare hos Justt?

Vi tilbyder 1:1 prisanalyser, der giver dig et detaljeret svar på, hvor der er besparelser at hente. Ønsker du en prisanalyse, kan du enten kontakte os på tlf. 88 88 26 26 eller sende en mail til medlemsservice@justt.com med dine seneste 3 fakturaer på de områder, du ønsker at handle.

Justt

Hvordan bliver jeg leverandør?

Ønsker du at blive leverandør, kan du læse mere om vores samarbejder og krav til vores leverandører på nedenstående link. Her kan du også ansøge om at blive leverandør hos Justt.

Bliv leverandør

Medlemskab

Medlemskab

Hvad koster et Justt medlemskab?

Et Justt medlemskab koster blot kr. 79,- pr. mdr. for nye medlemmer.

Læs mere her
Medlemskab

Hvem kan blive medlem af Justt?

Justt er en fordelsklub til erhverv.
Uanset om du er en mindre eller større virksomhed, så er du velkommen i Justt.

Medlemskab

Hvordan tilmelder jeg mig Justt?

Kontakt Justt på tlf. 88 88 26 26 eller udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig i gang.
Efterfølgende vil du modtage en mail fra din faste kontaktperson i Justt med et link, som du registrerer dig med.

Medlemskab

Har I medarbejderfordele i Justt?

Ja, som erhvervsdrivende og medlem af Justt kan du få medarbejderfordele gennem Justt. Vores medarbejderfordelsprogram hedder Justt Family Deals og indgår i dit Justt medlemskab. Som medlem får du adgang til vores katalog med medarbejderfordele inde på indkøbsportalen, der kan benyttes af alle medarbejdere i virksomheden.

Medlemskab

Hvordan opsiger jeg mit Justt medlemskab?

Ønsker du at opsige dit medlemskab i Justt, skal du sende en mail til medlemsservice@justt.com, hvor du efterfølgende vil modtage en bekræftelse på mail. Ønsker du derimod at opsige en leverandør, men stadig forblive i Justt, skal du kontakte selve leverandøren og informere om din opsigelse.

Bliv opdateret om Justt og gode tilbud hos vores leverandører

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  KØBENHAVN, DANMARK

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: 45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com