fbpx

Sådan fungerer Justt

Justt er en ekslusiv fordelsklub til det danske erhvervsliv.
Vores digitale platform er jeres billet til fordelagtige priser hos mere end 30 leverandører – og I har altid adgang til gratis og professionel rådgivning hos jeres faste kontaktperson.

Nedenfor giver vi dig en hurtig guide til, hvordan Justt fungerer. Med tre simple trin kan du få mere tid til din kerneforretning og dermed spare både tid og penge på virksomhedens indkøb.


Er du i tvivl om, hvor meget I vil kunne spare gennem Justt?
Så sidder vores knivskarpe rådgivere klar til at give dig en gratis og uforpligtende prisanalyse, så du kan se præcist, hvad du vil få ud af dit medlemskab.

Bliv ringet op
Trin 1

Log ind

Når du handler ind gennem Justt, er alle vores leverandører samlet på én indkøbsportal.
For at kunne logge på indkøbsportalen, skal du klikke på ‘Log ind’ oppe til højre i menufeltet, hvor du vil blive bedt om at indtaste dit brugernavn samt kodeord. Derefter vil du få et overblik over alle vores leverandører samt en beskrivelse af, hvad de hver især kan tilbyde.

Ønsker du at blive medlem, tryk på ‘Prøv gratis’ knappen og udfyld dine kontaktoplysninger. Efterfølgende kontakter vi dig hurtigst muligt.

trin 2

Vælg leverandør

På den enkelte leverandørside vil du enten blive bedt om at logge ind på leverandørens webshop eller udfylde en formular for at anmode om et uforpligtende medlemstilbud eller et brændstofkort, alt efter hvilken slags leverandør du har med at gøre.

Ønsker du at handle ind på en leverandørs webshop, skal du første gang anmode om et login. Der går i gennemsnit 24-72 timer før dit login er aktiveret. Dit login til den enkelte leverandør vil i fremtiden være gemt på indkøbsportalen. Det eneste du skal huske er dit login til indkøbsportalen.

Ønsker du et medlemstilbud, skal du udfylde den pågældende formular omhandlende dine behov.

trin 3

Køb ind hos leverandør

Har du bestilt via en leverandørs webshop, foregår købsprocessen på normal vis – du betaler for dit køb, og kort tid efter vil du modtage dine varer efterfulgt af en faktura, der er afregnet på baggrund af Justt rabatten naturligvis.

Handler du hos en af vores mere komplekse leverandører såsom energi, telefoni, forsikring m.m. og dermed har anmodet om et medlemstilbud, så vælger du blot en dato for telefonsamtale med leverandøren, der efterfølgende vil overtage processen og sende et medlemstilbud.

Få rabat i dag

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  København, Danmark

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: 45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com