fbpx

1. Attraktive rabatter

Du skal være en landsdækkende leverandør, der kan sikre vores medlemmer attraktive indkøbsbetingelser og rabatter. Herunder tilsikre, at de givne priser til medlemmerne enten er på niveau eller under generelt markedsniveau. Vi plejer at sige, at vi i 9 ud af 10 tilfælde vinder på prisen.

2. Én fast kontaktperson

For at opnå et succesfuldt samarbejde på den administrative del, skal du kunne tilbyde én fast kontaktperson, der vil stå for samarbejdet med Justt. Herunder afholdes statusmøder 3-4 gange årligt, hvor vi bl.a. gennemgår udviklingen i omsætningen og forventningerne til den kommende periode.
Hertil kan det være relevant at drøfte kunde leads, ændringer i produkter, nye produkter, priser, samarbejdsmodellen og markedsføringstiltag.

3. Markedsføringsbidrag

Som leverandør er det et krav, at vi modtager et markedsføringsbidrag fra dig.
Hos Justt tjener vi vores penge gennem vores trofaste leverandører. Med et kickback beregnes det som en procentdel af de resultater, vi skaber for dig som leverandør.

4. Tilbud og analyser der viser fordelene ved Justt

Du skal som leverandør kunne hjælpe Justt med tilbud/analyser, der overfor kunden synliggør de potentielle fordele ved at benytte Justt aftalen hos din virksomhed.

5. Opdater løbende Justt om omsætningen for medlemmerne

Du skal løbende og pr. automatik opdaterer os omkring omsætningen for det enkelte medlem, der genereres hos din virksomhed. 

6. Præsentationen af din      virksomhed på indkøbsportalen skal være opdateret

Det er til enhver tid dit ansvar at sikre, at præsentationen af din virksomhed til medlemmerne på indkøbsportalen er fyldestgørende og korrekt. Præsentationen skal eksempelvis altid indeholde relevante tilmeldingsoplysninger til medlemmerne og de korrekte betingelser.

7. Leverer materiale om din virksomhed til markedsføring på Justts kanaler

Justt har ret og pligt til, men kun efter aftale med dig, at markedsføre din virksomhed på www.justt.com samt Justts sociale medier.
Justt varetager markedsføring af dine produkter i samarbejde med den ansvarlige kontaktperson i virksomheden, og du skal i den forbindelse leverer det nødvendige materiale til Justt.

Ønsker du at blive leverandør?

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme i gang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  københavn, danmark

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: 45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com