Få medlemsrabat på både rengøring og forbrugsvarer

Bliv medlem og få rabat hos Stadsing

Medlemsrabat

Specialpriser med unikt medlemslogin

Få login til Stadsing og spar penge på rengøringen allerede i dag

Få medlemsrabat på alt lige fra rengøringsmidler til arbejdstøj.
Som Justt medlem får du et login til Stadsings webshop, hvor du kan få rabat på et omfattende sortiment af rengøring og forbrugsvarer.

Stadsing klarer alle indkøb af rengøring og forbrugsvarer

Stor professionalisme og kundetilpassede løsninger har gjort Stadsing til Danmarks største leverandør af rengøring- og hygiejneprodukter.

Hos Stadsing kan du få klaret alle virksomhedens indkøb af bl.a. personlig pleje, catering, affaldshåndtering, papir- og dispenserløsninger og meget mere.

I Stadsings omfattende webshop har du adgang til en særlig produktliste med vore medlemmers mest populære varer til ekstra gode Justt priser.

Bliv medlem

Klæd dig sikkert på til dagens arbejde

Nogle af de produkter, som Stadsing gør sig populære på, er deres udvalg af arbejdstøj.

Hos Stadsing handler det om balancen mellem funktionaliteten, komforten og designet. Det skal være praktisk at have med at gøre og samtidig behageligt at have på.

Du kan bl.a. handle arbejdsbukser, som er et af de vigtigere produkter i Stadsings beklædningssortiment. Der er her lagt stor vægt på kvaliteten og detaljerne – ligesom der er ved resten af deres sortiment.

Udover bukser kan du også købe sko, bluser, overalls, forklæder og meget mere. Stadsing har alt hvad du skal bruge til din arbejdsdag.

Bliv medlem og få rabat på arbejdstøjet

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme igang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  København, Danmark

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com