Alt i rengøring og forbrugsvarer

Bliv medlem og få rabat hos Stadsing

Medlemsrabat

Specialpriser med unikt medlemslogin

Bonus

* Bliv medlem eller log in for at se bonus

Få login til Stadsing og spar penge allerede i dag

Få medlemsrabat på alt lige fra rengøringsmidler til arbejdstøj. Som Justt medlem får I et login til Stadsings webshop, hvor I kan få rabat på et omfattende sortiment af forbrugsvarer.

Stadsing klarer alle indkøb af rengøring og forbrugsvarer

Stor professionalisme og kundetilpassede løsninger har gjort Stadsing til Danmarks største leverandør af rengøring- og hygiejneprodukter.

Hos Stadsing kan I få klaret alle jeres indkøb af bl.a. personlig pleje, catering, affaldshåndtering, papir- og dispenserløsninger og meget mere.

I Stadsings omfattende webshop har I adgang til en særlig produktliste med vore medlemmers mest populære varer til ekstra gode Justt-priser.

Produktlisten giver også mulighed for optjening af bonus – og så har I selvfølgelig også adgang til det øvrige sortiment. Dog ikke med bonus. Hos medlemmer som er indgået i aftale med Stadsing under ældre vilkår, er de gældende vilkår og priser fortsat aktuelle.

Bliv medlem

Klæd jer sikkert på til dagens arbejde

Nogle af de produkter som Stadsing gør sig populære på er deres udvalg af arbejdstøj.

Hos Stadsing handler det om balancen mellem funktionaliteten, komforten og designet. Det skal være praktisk at have med at gøre og samtidig behageligt at have på.

Du kan bl.a. handle arbejdsbukser, som er et af de vigtigere produkter i Stadsings beklædningssortiment. Der er her lagt stor vægt på kvaliteten og detaljerne – ligesom der er ved resten af deres sortiment.

Udover bukser kan du også købe sko, bluser, overalls, forklæder og meget mere. Stadsing har alt hvad du skal bruge til din arbejdsdag.

Bliv medlem og få adgang til rabatter

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme igang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme igang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com