Nordens største samt DK’s eneste Svanemærkede hotelkæde, der kan matche din virksomheds behov.

Bliv medlem og få 10% rabat

Medlemsrabat

Få 10% rabat på dit næste hotelophold.

Møde, konference & Event

Med hoteller fordelt over hele Danmark finder du hos Scandic Hotels et mødehotel, der kan matche dine ønsker for både lokation og unikke rammer. Uanset formålet, er du og dit møde i trygge hænder hos Scandic Hotels.

Nordens største hotelkæde

Scandic Hotels er Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller i drift og under udvikling, fordelt i 6 lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som København, Oslo og Stockholm, men de har også hoteller i Polen og Tyskland.

Hver dag har deres 10.000 team members ét fælles mål for øje; nemlig at sikre unikke hoteloplevelser, som giver deres gæster lyst til at komme igen.

Scandic Hotels tilbyder også møde- og konferencefaciliteter til forskellige behov. Uanset hvad står de klar til at hjælpe med planlægningen.

Få rabat på dit næste hotelophold

Få skræddersyet dit møde eller konference med alt hvad du behøver hos Scandic Hotels

Scandic Hotels uddannede og dedikerede team af Meeting Advisors lytter til dine unikke behov og skræddersyr din konference eller dit møde med alt, hvad du behøver for at nå dine mål.

Med hoteller fordelt over hele Danmark, finder du hos Scandic et mødehotel, der kan matche dine ønsker for både lokation og unikke rammer. Fra de store til de små, fra de korte til de lange, fra teambuilding til kick-off – uanset formålet er du og dit møde i trygge hænder hos Scandic Hotels.

Hos Scandic Hotels er de meget ambitiøse, når det gælder bæredygtighed og miljø. Som Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde er Scandic din garanti for, at du vælger det miljømæssigt bedste mødeprodukt i Danmark. Hele vejen fra mødefaciliteter til maden de serverer.

Scandic Hotels bruger primært danske og lokale råvarer med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Det gælder lige fra fisk, der er bæredygtigt fanget til rugbrød, som er bagt på økologisk rug fra egne marker.

Bliv medlem

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt ? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  København, Danmark

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com