Nordens største samt DK’s eneste Svanemærkede hotelkæde, der kan matche din virksomheds behov.

Bliv medlem og få op til 25% rabat

Medlemsrabat

Få op til 25% rabat på dine forsikringer i virksomheden

Møde, konference & Event

Med hoteller fordelt over hele Danmark finder du hos Scandic Hotels et mødehotel, der kan matche dine ønsker for både lokation og unikke rammer. Uanset formålet, er du og dit møde i trygge hænder hos Scnadic Hotels.

Nordens største hotelkæde

Scandic er Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller i drift og under udvikling, fordelt i 6 lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som København, Oslo og Stockholm men de har også hoteller i Polen og Tyskland.

Hver dag har deres 10.000 team members ét fælles mål for øje; nemlig at sikre unikke hoteloplevelser, som giver deres gæster lyst til at komme igen.

Scandic tilbyder også møde- og konferencefaciliteter til forskellige behov. Uanset hvad står de klar til at hjælpe med planlægningen.

Bliv medlem

Hoteller fordelt over hele Danmark

Scandics uddannede og dedikerede team af Meeting Advisors lytter til dine unikke behov og skræddersyr din konference eller dit møde med alt, hvad du behøver for at nå dine mål.

Med hoteller fordelt over hele Danmark finder du hos Scandic et mødehotel, der kan matche dine ønsker for både lokation og unikke rammer. Fra de store til de små, fra de korte til de lange, fra teambuilding til kick-off – uanset formålet er du og dit møde i trygge hænder hos Scandic Hotels.

Hos Scandic er de meget ambitiøse, når det gælder bæredygtighed og miljø. Som Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde er Scandic din garanti for, at du vælger det miljømæssigt bedste mødeprodukt i Danmark. Hele vejen fra mødefaciliteter til maden de serverer.

Scandic bruger primært danske og lokale råvarer med fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd. Det gælder lige fra fisk, der er bæredygtigt fanget til rugbrød, som er bagt på økologisk rug fra egne marker.

Bliv medlem

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt ? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com