Flyv med rabat og gratis check-in via fast track

Bliv medlem og få adgang til rabatkode

Medlemsrabat

Få adgang til rabatkode til dine flybilletter hos Norwegian

Brug rabat både i privat og arbejdsregi

Spar tid og penge med rabat på flybilletterne og hurtig check-in via Fast Track. Brug rabatkoden både i privat og arbejdsregi.

Spar på billetterne og kom hurtigt frem med gratis Fast Track

Med Norwegian får du op til 18% i rabat på flybilletter i Europa (kampagnepriser undtaget) og gratis Fast Track i lufthavne, der tilbyder det.

Du kan selvfølgelig bruge aftalen, når du rejser i arbejdsregi, men du er også velkommen til at udnytte tilbuddet privat, som en del af Justt Family Deals.

Rabataftalen omfatter flyrejser i hele Norden og Finland samt følgende destinationer i Europa og Mellemøsten: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Budapest, Dubai, Dublin, Edinburgh, Krakow, Lissabon, London, Madrid, Manchester, Paris, Prag, Riga, Rom og Warszawa.

Bliv medlem

Optjen Cash Points

I optjener desuden Cash Points på alle flyvninger. Et Cash Point svarer til en norsk krone. Ved hver sjette rejse giver Norwegian dig også en ekstra fordel, som kan være 2% Cash Points-stigning, gratis sædereservation eller gratis indchecket bagage.

Kort og godt
Flybilletter med rabat / Gratis Fast Track / Optjen Cash Points

Bliv medlem

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt ? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com