Rene gulve på den simple måde – helt uden binding!

Bliv medlem og få et tilbud hos Måtteskift

Medlemsrabat

Få et medlemstilbud fra måtteskift.com. De hjælper både med at brande din virksomhed og holde skidtet fra døren.

Rene måtter – uden binding!

Måtteskift.com tilbyder måtteservice uden lange bindinger. Deres abonnementer løber blot 3 måneder ad gangen! Måtteskift.com tror på en fair abonnementsordning, der kun løber så længe I er glade og tilfredse med deres service. Når du er kunde hos måtteskift, skåner I gulve og medarbejdere, og I bestemmer helt selv, hvordan aftalen skal sammensættes.

Gennemsigtige priser og service med et smil

Måtteservice – Helt uden binding
De tilbyder måtteservice uden lange bindinger. Deres abonnementer løber blot 3 måneder ad gangen!
De tror på en fair abonnementsordning, der kun løber så længe I er glade og tilfredse med deres service.

Bæredygtig og miljørigtig løsning i højeste kvalitet
Deres populære smudsmåtter er produceret af genanvendt plastik, som bl.a. stammer fra gammelt fiskenet opsamlet fra verdenshavene. Hos Måtteskift.com bliver måtterne vasket og pakket i Danmarks første CO2 neutrale måttevaskeri, hvor kun bæredygtige og svanemærkede produkter benyttes.

Gennemsigtige priser og service med et smil
De garanterer en let gennemskuelig pris på vores måtter og service, hvad end du lejer eller køber dine måtter hos dem. Hos Måtteskift.com skal du heller ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller tillæg til regningen. Du betaler kun for de skift, du får og endda altid med et smil.

Måtteskift servicerer alle typer kunder, i alle størrelser, beliggende i hele landet. Deres intention er at blive Danmarks foretrukne måtteleverandør valgt ud fra deres simple bæredygtige løsninger, høje kvalitet og gode service.

Bliv medlem

MicroMix Plus – Smudsmåtter til alle typer snavs, skidt og vand

Med denne premium løsning har du den ultimative smuds- og væskestopper til at skåne dine gulve, minimere rengøringen, og forbedre indeklimaet. Denne måtte skaber nye højder inden for miljørigtige tekstiler, kombineret med høj effektivitet, og minimal belastning for miljøet i produktion. Den er skabt udelukkende af genbrugt plastik fra bl.a. gamle fiskenet, opsamlet fra verdenshavene.

Recycled Econyl nylon i kombination med tekstilens konstruktion gør, at Micromix Plus performer overlegent i forhold til de eksisterende måttetyper på markedet. Denne måtte opsamler og rummer væsentligt mere, både vådt og tørt snavs, samtidig med den tørrer markant hurtigere end andre materialetyper. MicroMix Plus er derfor altid klar til at arbejde for dig.

Her kombinerer du effektivitet og bæredygtighed på et højere plan, sammen med et tidsløst design, der får æstetikken til at gå op i en højere enhed.

Blev medlem

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt ? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com