fbpx

Rene gulve på den simple måde – helt uden binding!

Bliv medlem og få et tilbud hos Måtteskift

Medlemsrabat

Få et medlemstilbud fra måtteskift.com. De hjælper både med at brande din virksomhed og holde skidtet fra døren.

Rene måtter – uden binding!

Måtteskift.com tilbyder måtteservice uden lange bindinger. 
De tror på en fair abonnementsordning, hvor I kun er bundet på jeres tilfredshed. Når du er kunde hos Måtteskift.com skånes gulve og medarbejdere, og du bestemmer helt selv, hvordan aftalen skal sammensættes.

Gennemsigtige priser og service med et smil

Måtteservice – Helt uden binding
De tilbyder måtteservice uden lange bindinger. Deres abonnementer løber blot 3 måneder ad gangen! De tror på en fair abonnementsordning, der kun løber så længe I er glade og tilfredse med deres service.

Bæredygtig og miljørigtig løsning i højeste kvalitet
Deres populære smudsmåtter er produceret af genanvendt plastik, som bl.a. stammer fra gammelt fiskenet opsamlet fra verdenshavene. Hos Måtteskift.com bliver måtterne vasket og pakket i Danmarks første måttevaskeri, der udelukkende er drevet af grøn strøm, og hvor kun bæredygtige og svanemærkede produkter benyttes.

Gennemsigtige priser og service med et smil
De garanterer en let gennemskuelig pris på deres måtter og service, hvad end du lejer eller køber dine måtter hos dem. Hos Måtteskift.com skal du heller ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller tillæg til regningen. Du betaler kun for de skift, du får og endda altid med et smil.

Måtteskift.com servicerer alle typer kunder, i alle størrelser, beliggende i hele landet. Deres intention er at blive Danmarks foretrukne måtteleverandør valgt ud fra deres simple bæredygtige løsninger, høje kvalitet og gode service.

Bliv medlem

MicroMix Plus – Smudsmåtter til alle typer snavs, skidt og vand

Måtteskift.com’s micromix gulvmåtter er den ultimative måtte. Den er effektiv til alle typer snavs og skåner dine gulve. Med denne premium gulvmåtte har du den ultimative smuds- og væskestopper til at skåne dine gulve, minimere rengøringen, og forbedre indeklimaet.

Denne måtte skaber nye højder inden for miljørigtige tekstiler kombineret med høj effektivitet og minimal belastning for miljøet i produktion. Den er skabt udelukkende af genbrugt plastik fra bl.a. gamle fiskenet, opsamlet fra verdenshavene.

Recycled Econyl nylon i kombination med tekstilens konstruktion gør, at Micromix Plus gulvmåtten performer overlegent i forhold til de eksisterende gulvmåtter på markedet. Ved at opsamle og rumme væsentligt mere både vådt og tørt snavs, samtidig med den tørrer markant hurtigere end andre materialetyper, er denne gulvmåtte altid klar til at arbejde for dig.

Med Micromix Plus kombinerer du effektivitet og ansvarlighed samt, at du får et tidsløst design, der får æstetikken til at gå op i en højere enhed.

Læs mere på maatteskift.com.

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  København, Danmark

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com