En god kop kaffe er gulv værd

Bliv medlem og få rabat hos JDE Professional

Medlemsrabat

Særlige medlemspriser

Kaffe, varme drikke og meget mere

JDE byder på et bredt udvalg af kaffe og varme drikke, maskiner til brygning samt tilbehør og service. Det gør dem til en populær leverandør blandt vores medlemmer. Få et godt medlemstilbud og lad duften af friskbrygget kaffe sprede sig i din virksomhed.

Kaffe, te og maskiner til ethvert behov

Det er utroligt, hvad der kan ske over en god kop kaffe. Lad derfor JDE Professional sørge for, at duften af friskbrygget kaffe spreder sig i din virksomhed.

Det kræver den helt rigtige løsning, uanset om du står over at skulle skifte kaffemaskine, eller blot har lyst til at prøve en ny smag af kaffe.

JDE Professional er Danmarks førende leverandør af kaffe og te og tilbyder nogle af de bedste mærker som Gevalia, Café Noir, Karat, Senseo, Tassimo, Douwe Egberts og Piazza d’Oro samt Pickwick te.

Bliv medlem

kaffeløsninger fra JDE Professional

Læs mere hos jdeprofessional.dk

I kan få et fantastisk tilbud som medlem hos Justt.

Får adgang til hele det store sortiment med omfattende service til de rigtige medlemspriser.

Bliv medlem

Kort og godt
Kaffe, te og kaffemaskiner / Hurtig levering / Landsdækkende service

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com