Indretning med stil, fornuft og gode rabatter

Bliv medlem og få direkte rabat hos inventarland

Medlemsrabat

Bliv medlem og få direkte rabat på katalogvarer og tilbudsvarer

kontorinventar, møbler og indretningsløsninger til kontor, lager, kantine, butik og meget mere.

Hos Inventarland finder du alt til indretning af kontoret, lageret, kantinen eller butikken. Som medlem hos Justt får I direkte adgang til rabat, når I handler.

Spar altid på katalogvarer og på tilbudsvarer

Inventarland er den eneste partner, I har brug for, når I skal indrette kontoret, lageret, kantinen, butikken eller blot give jeres omgivelser et nyt look med et loungehjørne eller en hyggekrog.

Uanset om I flytter i nye omgivelser, udvider de nuværende eller blot har brug for nye møbler, har Inventarland alt, I skal bruge.

Deres sortiment er bredt og strækker sig fra de mere gængse produkter såsom kontorstole, skriveborde, mødemøbler og belysning til entrémåtter, tavler, og kontorplanter samt trillebører, palleløftere og messeudstyr.

Bliv medlem

Få hjælp fra indretningskonsulent

Bestil også et besøg af en dygtig indretningskonsulent, der efterfølgende sender sine indretningsidéer som 3D-tegninger, så du kan se, hvordan jeres kontorer kan komme til at se ud.

Bliv medlem

Kort og godt
Kontormøbler / Kantineinventar / Inventar og udstyr til lager & værksted / Butiksinventar / Transport- og løfteudstyr

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com