IT produkter til medlemspris

Evitar er en Danmarks førende IT forhandlere med speciale i hardware og software til erhvervsdrivende. Med mere end 25 års erfaring giver Evitar jer ekstraordinær service og rådgivning i IT-løsninger

Bliv medlem og få rabat hos Evitar

Medlemsrabat

Særlige medlemspriser

En af markedets bedste priser på hardware

Evitar leverer hardware af høj kvalitet fra verdens største producenter til Danmarks bedste priser. Som medlem hos Justt får I direkte rabat når I handler på Evitars webshop.

FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL JERES IT-SETUP

Evitar tilbyder IT-løsninger af højeste kvalitet fra verdens største producenter til markedets bedste priser, men samtidig giver de dig også en god og professionel service inden for IT-setup!

Har du f.eks. styr på hvilke og hvor mange Office 365 licenser din virksomhed gør brug af?

Som virksomhed kan du få et gratis tjek af jeres licenser, og I kan dermed spare en masse penge ved at sikre, at virksomheden har de rette adgange.

Bliv medlem

FIND BLÆK OG TONER, IT-PRODUKTER OG MEGET MERE TIL SÆRPRIS

Evitar er opdateret på den nyeste teknologi og kan derfor altid finde den rette løsning til din virksomhed. Evitar leverer computere af bedste kvalitet fra verdens største producenter og alle typer tilbehør dertil.

Evitar kan også levere computere med kundespecifik software og special konfigurationer efter kundens ønsker til hardware. Så er I hurtigt oppe og køre!

Udover at kunne levere produkter af høj kvalitet samt en god IT-service, så tilbyder Evitar også leasing af jeres IT udstyr. Lease f.eks. jeres IT-udstyr over 36 måneder og frigør virksomhedens likviditet til andre projekter. Her tilbyder Evitar også at købe jeres gamle udstyr tilbage.

Bliv medlem

Kort og godt
Computere / Datalagring / Hjem & Fritid / Hukommelse / Kamera / Kommunikation / Komponenter / Print
 / Skærme & TV / Software / Telefoni

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com