Komplet telefoni til attraktive medlemspriser

Bliv medlem og få rabat hos DI Tele

Medlemsrabat

Få et særligt medlemstilbud

Få komplet telefoni til lave medlemspriser hos DI Tele.

Få et pristjek på jeres nuværende telefoniløsning og se, hvor meget I kan spare med DI Teles særlige medlemspriser. Vores medlemmer sparer ofte mellem 20–30% pr. år.

Løsninger inden for mobil- og ip-telefoni samt netværk

DI Tele hjælper med at effektivisere jeres interne og eksterne kommunikation med skræddersydede telefoniløsninger til fornuftige priser.

DI Teles mobilløsninger anvender TDC’s netværk. Det giver jer Danmarks bedste mobildækning med højeste sikkerhed og stabilitet.

Uanset om I har IP-telefoni, en ren mobilløsning eller en kombination, kan DI Tele sammensætte en løsning, som passer til netop jer – og løsningen kan skaleres og udbygges i takt med, at behovene i jeres virksomhed ændrer sig.

Hos DI Tele får I samtidig døgnsupport fra DI Tele 365 dage om året.

Bliv medlem

Sammensæt jeres helt egen virksomhedspakke

Sammensæt jeres helt egen virksomhedspakke med abonnementtyper som passer til jeres medarbejdere. På den måde betaler I ikke for noget, som I ikke benytter i hverdagen.

I har også mulighed for at tilkøbe diverse telefoniløsninger hos DI Tele som f.eks ‘Velkomstspeak’ og ‘Åbningstider’ – giv dem et kald og hør mere eller udfyld formularen her på siden for at bestille.

Få en gratis analyse af jeres nuværende teleløsning og en dialog omkring jeres behov. Herefter kan DI Tele udarbejde et godt medlemstilbud på en løsning, som matcher jeres virksomhed.

Læs mere på ditele.dk

Bliv medlem nedenfor og få et godt tilbud.

Bliv medlem

Kort og godt
IP-telefoni / Mobiltelefoni / Softphone-telefoni / Omstilling / Netværksløsninger

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com