Komplet telefoni til attraktive medlemspriser

Bliv medlem og få rabat hos DI Tele

Medlemsrabat

Få et særligt medlemstilbud

Få komplet telefoni til lave medlemspriser hos DI Tele.

Få et pristjek på jeres nuværende telefoniløsning og se, hvor meget I kan spare med DI Teles særlige medlemspriser. Vores medlemmer sparer ofte mellem 20–30% pr. år.

Løsninger inden for mobil- og IP-telefoni samt netværk

DI Tele hjælper med at effektivisere jeres interne og eksterne kommunikation med skræddersydede telefoniløsninger til fornuftige priser.

DI Teles mobilløsninger anvender TDC’s netværk. Det giver jer Danmarks bedste mobildækning med højeste sikkerhed og stabilitet.

Uanset om I har IP-telefoni, en ren mobilløsning eller en kombination, kan DI Tele sammensætte en løsning, som passer til netop jer – og løsningen kan skaleres og udbygges i takt med, at behovene i jeres virksomhed ændrer sig.

Hos DI Tele får I samtidig døgnsupport fra DI Tele 365 dage om året.

Bliv medlem

Sammensæt jeres helt egen virksomhedspakke

Sammensæt jeres helt egen virksomhedspakke med abonnementtyper som passer til jeres medarbejdere. På den måde betaler I ikke for noget, som I ikke benytter i hverdagen.

I har også mulighed for at tilkøbe diverse telefoniløsninger hos DI Tele som f.eks ‘Velkomstspeak’ og ‘Åbningstider’ – giv dem et kald og hør mere eller udfyld formularen her på siden for at få et medlemstilbud.

Vi giver gerne en gratis analyse af jeres nuværende teleløsning og en dialog omkring jeres behov. Herefter kan DI Tele udarbejde et godt medlemstilbud på en løsning, som matcher jeres virksomhed.

Læs mere om DI Tele.

Kort og godt
IP-telefoni / Mobiltelefoni / Softphone-telefoni / Omstilling / Netværksløsninger

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt ønsker vi at give dig de bedste muligheder for at spare penge på dine indkøb. Med mere end 25 års erfaring og professionel viden om markedet, har vi forhandlet over 30 gode rabataftaler på plads til det danske erhverv.

  Kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste indkøbsløsning til dig og din virksomhed.

  København, Danmark

  Greveager 7, 1. sal
  2670 Greve

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com