Grøn energi til bæredygtige medlemspriser

Bliv medlem og få rabat hos Aura El-handel

Medlemsrabat

Baseret på årsforbrug
Spar i gennemsnit 10-20 % pr. år

Få et godt medlemstilbud

Alle kan skifte el-selskab. Det er nemt, og det er gratis. Er din virksomhed bare som gennemsnittet af vores medlemmer, så kan I få en hurtig besparelse på mellem 10-20% pr. år på den samlede elregning.
Få et gratis pristjek og et bud på en billigere og grønnere el-aftale hos AURA El-handel.
I har alt at vinde og intet at tabe.

SPAR 10-20% PÅ ELREGNINGEN

Vi ved godt, at elektricitet måske er lidt kedeligt. Men alle kan rent faktisk skifte elselskab hurtigt og smertefrit og samtidig spare en masse penge.

Det er derfor en rigtig god idé at undersøge din virksomheds muligheder for at spare penge på elregningen – og det er præcis, hvad AURA El-handel hjælper med.


Her får I skarpe elpriser, dygtig rådgivning og skræddersyede løsninger, som giver din virksomhed energi til lavpris – uden binding og skjulte gebyrer.

Bliv medlem

FÅ EN GRØNNERE ELAFTALE MED AURA ENERGI

Aura Energi har mere end 100 års erfaring og har faste rødder i det østjyske. Aura arbejder ud fra princippet om, at hvad de gør skal skabe mest mulig værdi for dig og din virksomhed. Derfor består Aura Energi også af erfarne konsulenter med stor viden om elmarkedet.
Hos Aura får du et nemt overblik over virksomhedens forbrug, og de dækker i hele Danmark.

Er din virksomhed som gennemsnittet af vores medlemmer, kan I få en hurtig og markant besparelse på mellem 10-20%. Få derfor et gratis pristjek og et tilbud på en billigere og grønnere el-aftale hos AURA. 

Læs mere på aura.dk

Bliv medlem og få et tilbud nedenfor.

Bliv medlem

Kort og godt
Grøn el produceret af vindmøller / Kompetent rådgivning

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme igang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme igang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com