GRØN ENERGI TIL BÆREDYGTIGE MEDLEMSPRISER

Bliv medlem of få rabat hos Q8

Medlemsrabat

Spar op til 18% på dit brændstof direkte når du tanker

Få et godt medlemstilbud

Alle kan skifte el-selskab. Det er nemt, og det er gratis. Er din virksomhed bare som gennemsnittet af vores medlemmer, så kan I få en hurtig besparelse på mellem 10-20 % pr. år på den samlede elregning. Få et gratis pristjek og et bud på en billigere og grønnere el-aftale hos AURA El-handel. I har alt at vinde og intet at tabe.

Det tager kun 3 minutter at spare 10-20 % på elregningen

Vi ved godt, at elektricitet måske er lidt kedeligt. Men alle kan rent faktisk skifte elselskab hurtigt og smertefrit og samtidig spare en masse penge. Det er derfor en rigtig god idé at undersøge din virksomheds muligheder for at spare penge på elregningen. Og det er præcis, hvad AURA El-handel hjælper med. Her får I skarpe elpriser, dygtig rådgivning og skræddersyede løsninger, som giver din virksomhed energi til lavpris – uden binding og skjulte gebyrer.
Er din virksomhed som gennemsnittet af vores medlemmer, kan I få en hurtig og markant besparelse på mellem 10-20 %. Få derfor et gratis pristjek og et tilbud på en billigere og grønnere el-aftale hos AURA. Det tager kun 3 minutter for dig at spare mange penge for din virksomhed.
Læs mere på aura.dk
Få et tilbud ovenfor. Så får I de rigtige medlemspriser.
Kort og godt
Grøn el produceret af vindmøller / Kompetent rådgivning

Bliv medlem

Spar mange penge på kørselsbudgettet

Bestil brændstofkort til alle medarbejdere, der kører for firmaet. Det er den nemmeste og hurtigste genvej til store besparelser.
Med Circle K-kort kan I tanke med rabat på 470 stationer i Danmark. I er derfor altid i nærheden af attraktive priser på både brændstof, bilvask og diverse bilprodukter. I slipper samtidig for at spilde tid og brændstof på at køre en omvej for at finde en lavere pris, når både bilen og chaufføren skal tankes. Desuden får I et godt overblik over forbrug og udgifter på hvert enkelt kort.
I kan desuden bruge kortet på mere end 1.600 stationer i Skandinavien og 20.000 fordelt over 32 lande i Europa – dog uden rabat.
Læs mere om Circle K kort
Husk altid at bestille jeres kort ovenfor. Så er I sikre på at få rabatterne.
Kort og godt
Benzin / Diesel / Bilvask / Bilprodukter

Blev medlem

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme igang hos Justt ? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme igang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com