Mere end 30.000 kontorartikler med rabat og bonus som Justt-medlem

Bliv medlem og få rabat hos Staples

Medlemsrabat

Specialpriser med unikt medlemslogin

Bonus

* Bliv medlem eller log in for at se bonus

Direkte login til Staples’ webshop

Hos Justt får du et direkte login til Staples’ webshop. Så bliver du automatisk genkendt som medlem af Justt og får rabat og bonus, når du handler.

Staples har alt, hvad I skal bruge til kontoret

Som verdens største leverandør af kontorartikler, tilbyder Staples et bredt og varieret udvalg af både kvalitets- og lavprisprodukter. Som kunde hos Staples får I derfor dækket alle jeres daglige behov – i hvert fald når det kommer til eksempelvis printerpapir, kuglepenne og kontormøbler, men også sult og tørst kan stilles med friskmalet kaffe, vand og snacks.

Kort fortalt: findes det, så findes det bedre og billigere hos Staples!

Køb hos Staples via jeres unikke webshop login fra Justt. Så får I adgang til Staples webshop fuld af produkter med kontantrabatter, mængderabatter og bonusopsparing. Hertil kommer en liste med ca. 800 af de mest efterspurgte produkter til ekstra gode Justt-priser.

Varekategorier:
Papirvarer / Skriveredskaber / Arkivering / Blæk og Toner / Computere og tilbehør / Kontormaskiner / Elektronik / Inventar / Rengøring / Drikkevarer / Catering

Bliv medlem

Jo mere I handler, jo mere sparer I

Som Justt-medlem får I både kontantrabatter, mængderabatter og bonus, når I handler hos Staples. Det betyder, at I sparer mere, jo mere I køber. Faktisk sparer vores medlemmer mellem 15-25 % årligt.

Her ser du rabatstrukturen i vores aftale med Staples:

Kr. 0 – 49.999 = Se rabat som medlem
Kr. 50.000 – 99.999 = Se rabat som medlem
Kr. 100.000 – 174.999 = Se rabat som medlem
Kr.  > 175.000 = Se rabat som medlem

Bliv medlem

Har du brug for hjælp?

Mark Pedersen

Key Account Manager

Hej, har du behov for hjælp til at komme i gang hos Justt? Brænder du inde med et spørgsmål omkring vores rabataftaler – så sidder jeg klar til at hjælpe, ganske gratis.

Du kan fange mig på 30 94 88 88 eller mpe@justt.com

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com