Pelle Sørensen

Key Account Manager

Bliv medlem og få Pelle som rådgiver

Mød Pelle Sørensen!

“Justt giver mig muligheden for at tale med forskellige mennesker dagligt, både store og små virksomheder, hvor jeg gennem viden og erfaring forsøger at give kunden det bedst mulige resultat. Det er derfor min opgave at kunne optimere løsningerne alt efter medlemmernes behov.”

Pelle Sørensen, Key Account Manager

Til dagligt arbejder Pelle som indkøbskonsulent hos Justt, hvor han hver dag hjælper vores Justt medlemmer med deres indkøbsaftaler. Han er ekspert i prisanalyser og gør altid sit bedste for at opnå de bedst mulige besparelser for den enkelte kunde.

Pelle sad for et par år tilbage i telemarketingafdeling for 5R-marketing i Aarhus. Han valgte efterfølgende at flytte til København for at arbejde hos Justt som indkøbskonsulent. Det at tage et så stort spring og gribe chancen, viser hvem Pelle er som person. Når der opstår en mulighed, hvor han kan være med til at gøre en forskel og udfordre sig selv uanset placering, så står han forrest i køen. Dette afspejler sig også i, at han altid giver 100% til kunden. Pelle går altid langt for den bedste aftale!

Pelle har stor interesse i salgspsykologi og nyder derfor at skulle snakke med forskellige mennesker dagligt. Hans mål er altid at få lavet den bedst mulige løsning for det enkelte Justt medlem.

BONUS INFO: Pelle er ekspert i naturgas 😉

Bliv medlem og få Pelle som rådgiver

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com