Mark Pedersen

Key Account Manager

Bliv medlem og få Mark som rådgiver

“Fodbold er følelser, indkøb er sund fornuft”

Mark Pedersen, Key Account Manager

Mark Pedersen er en inkarneret fodboldfan med et aktivt fritidsliv fyldt med fodbold – med hele familien. Til dagligt står Mark for den daglige kontakt med vores mange leverandører, når det kommer opfølgningen på deres kontakt til alle vores medlemmer.

Derudover laver han prisanalyser, og ikke mindst konstant optimering af samarbejdet mellem Justt, vores medlemmer og leverandørerne.

Selvom jeg primært har ansvaret for Justt‘s større medlemmer, så synes jeg, at det er utrolig motiverende, at jeg til dagligt er i dialog med medlemmer fra så mange brancher og forskellige størrelser – på den måde bliver jeg også hele tiden udfordret på at sikre, at hvert enkelt medlem får undersøgt de indkøbsområder, der vil give størst værdi for dem.” – Mark Pedersen

Mark har siddet og vejledt vores medlemmer i 5 år nu. For Mark er relationssalg utrolig vigtigt, så hvert medlem føler sig værdsat uanset størrelse og behov.


I en hverdag hvor der er fart over feltet med familie, arbejde og fodbold, så kender Mark alt til at skulle kunne prioritere sin tid korrekt i dagstimerne. Derfor sidder han hos Justt i dag, og tager sig af de ikke-strategiske indkøb, hvor han netop giver vores medlemmer mere tid til vigtigere arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com