Bliv klar til det våde vintervejr med markedets bedste måtter

Bliv medlem her

Vær på forkant med det kommende vintervejr og hold din virksomheds gulve rene med markedets bedste måtter fra Måtteskift – og så er de endda miljøvenlige!

Måtteskift tilbyder bæredygtige smudsmåtter fremstillet af genbrugt fiskenet. Her anvendes Danmarks første CO2 neutrale vaskeri, hvor kun bæredygtige og svanemærkede produkter benyttes.

Måtterne tørrer hurtigt, og de er derfor mere effektive i vådt og sjappet vejr kontra bomuldsmåtter.
Der tilbydes abonnementer, som blot løber 3 måneder ad gangen!

Du skal heller ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller tillæg til regningen. Du betaler kun for de skift du får. Samtidig har de egne servicechauffører, der hjælper dig på stedet, så du med det samme kan få hjælp til din bestilling.

Så står du, og mangler måtter til din virksomhed? Så tag endelig fat i os – det er som altid gratis at få glæde af fordelene.

Skrevet d. 18. nov. 2021

Bliv medlem gratis her

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com