Hvad vil det sige at være landets største indkøbsfællesskab?

Bliv medlem her

I et digitalt og konkurrencepræget marked, kan det som virksomhed være en uoverskuelig opgave at finde og forhandle gode priser på de ikke-strategiske indkøb så som benzin, kontorartikler, el, forsikring m.fl. – og når ja, så bruger man oftest også flere af ens arbejdstimer på at finde frem til de rette priser.

Her kommer Justt ind i billedet.

Justt er et fællesskab på over 3000+ medlemmer, der sammen handler ind for at opnå større rabatter på de administrative indkøb (ikke-strategiske indkøb). Vi forhandler store aftaler med få leverandører.

Tager du dig af virksomhedens indkøb til dagligt, så tænker du sikkert, at den opgave kan du selv klare. Men måske oplever du også, at de ikke-strategiske indkøb tager fokus fra dine primære arbejdsområder og stjæler flere af ens arbejdstimer.

Få derfor professionaliseret din virksomheds ikke-strategiske indkøb – helt gratis.

Vi har nøje udvalgt 30+ leverandører, som vi mener giver dig og din virksomhed gode aftaler og priser, der i
90% af tilfældene resulterer i gode besparelser.

Du kan se et udvalg af vores leverandører her

Konceptet er ganske gratis, og du får en fast kontaktperson.
Vi er eksperter i indkøb og forhandling. Derfor er vi din garanti for gode priser og vilkår på alle vores udvalgte områder.

Vi har samtidig eksperter på hvert område, der sidder klar til at vejlede, da vi er interesseret i at opnå de bedste resultater for vores medlemmer. Vi anbefaler derfor aldrig at gå ind i en aftale, hvis den ikke er fordelagtig for dig.

Skrevet d. 18. nov. 2021

Bliv medlem gratis her

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com