Hvad vil det sige at være landets største indkøbsfællesskab?

Bliv medlem her

I et digitalt og konkurrencepræget marked, kan det som virksomhed være en uoverskuelig opgave at finde og forhandle gode priser på de ikke-strategiske indkøb, såsom benzin, kontorartikler, el, forsikring m.fl. – og når ja, så bruger man oftest også mange af ens arbejdstimer på at finde frem til de rette priser. Står man alene med forhandlingerne som en lille virksomhed, kan det også være svært, at forhandle sig til gode besparelser.

Her kommer Justt ind i billedet.

Justt er et indkøbsfællesskab på over 3000+ medlemmer, der sammen handler ind for at opnå større rabatter på de administrative indkøb (ikke-strategiske indkøb). Vi forhandler store aftaler med få leverandører indenfor hver produktkategori – det gør det også lettere for jer, at hurtigt finde de produkter og leverandører I ønsker at handle med. Det gør processen kortere, lettere og mere overskuelig for jer, når I skal handle ind til jeres virksomhed.

Tager du dig af virksomhedens indkøb til dagligt, så tænker du sikkert, at den opgave kan du selv klare – og det kan du sikkert også. Men måske oplever du, at de ikke-strategiske indkøb kan tage fokus fra dine primære arbejdsområder, og stjæler flere af dine arbejdstimer.

Få derfor forenklet din virksomheds ikke-strategiske indkøb – helt gratis og uden binding.

Vi har nøje udvalgt 30+ leverandører, som vi mener giver dig og din virksomhed gode aftaler og priser, der i 90% af tilfældene resulterer i gode besparelser – både økonomiske og tidsmæssige.

Du kan se et udvalg af vores leverandører her

Konceptet er ganske gratis, og du får en fast kontaktperson. For selvom vi har forenklet processen, så kan det stadig være svært, at selv gennemskue præcist hvor store ens besparelser er. Heldigvis er du aldrig alene om opgaven som Justt medlem. Vores dygtige indkøbsrådgivere sidder altid klar ved telefonen, så du kan få vejledning i, hvor de mest relevante besparelser kan være for dig.

Rådgivning er altid gratis for vores medlemmer.


Vi er eksperter i indkøb og forhandling. Derfor er vi din garanti for gode priser og vilkår på alle vores udvalgte områder.


Vi har samtidig eksperter på hvert område, der sidder klar til at vejlede, da vi er interesseret i at opnå de bedste resultater for vores medlemmer. Vi anbefaler derfor aldrig at gå ind i en aftale, hvis den ikke er fordelagtig for dig.

Opdateret d. 13. jan. 2022

Bliv medlem gratis her

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com