Fra en god idé til en realitet

Bliv medlem her

Sikke en rejse Justt har været på.

Vi startede ud for 5 år siden med en god idé i tankerne.

En idé, der økonomisk skulle hjælpe virksomheder på vej gennem besparelser og aflaste dem på de ikke-strategiske indkøb (el, IT, kontorartikler, brændstof m.m.), som vi i hverdagen ved også kan være med til at stjæle mange arbejdstimer hos en del virksomheder.

Derfor blev Justt oprettet, med udgangspunkt i at skabe et fællesskab, som for medlemmerne kan skabe store besparelser på alle punkter, og for leverandørerne kunne give dem en stor pulje af faste kunder. Der blev lagt fokus på, at sikre de bedste vilkår for alle parter. Formålet var at skabe en virksomhedsmodel, som kunne spare både medlemmer og leverandører for tid, penge og samtidig streamline deres processer.
Det har været en rejse med op- og nedture, men vi er kun lige begyndt, og vi havde ikke kunnet gøre det uden vores fantastiske leverandører og medlemmer.

Vi har skabt et fællesskab, der er kommet for at blive!

Om du arbejder i en lille, mellemstor eller større virksomhed, så står vi altid til rådighed. Som Danmarks største indkøbsfælleskab sikrer vi, at du i 9 ud af 10 tilfælde opnår besparelser.

Hos Justt udvælger vi nøje vores leverandører og forhandler bedre priser, end de fleste kan opnå på egen hånd. Vi har alt hvad du skal bruge til virksomheden med 30+ leverandører, samlet på én platform, og det er ganske gratis at være medlem!

Vil du også være en del af fællesskabet?

Du kan se nogle af vores rabataftaler her

Opdateret d. 19. jan. 2022

Bliv medlem gratis

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com