Få tjekket din virksomheds forsikringer

Få et gratis forsikringstjek her

Efter et år med turbulens og nedlukninger anbefaler vi at få tjekket op på din virksomheds nuværende forsikringer, hvis der skulle være sket ændringer.

Det kan være, at jeres medarbejder situation er forandret eller I arbejder på nye områder, som kræver ændringer i jeres forsikringer.

Som DK’s største indkøbsfællesskab har vi indgået et samarbejde med landets største forsikringsselskab Tryg. Hos Tryg giver vi vores Justt medlemmer op til 25% rabat

Når din virksomhed har forsikringer hos Tryg, er I automatisk også medlem af TryghedsGruppen. TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Dette er med til at give jer flere fordele:

I har mulighed for at få bonus, og I er med til at skabe større tryghed i Danmark.

Hos Tryg er din virksomhed godt forsikret, da de tilbyder et stort udvalg af produkter, så du kan finde netop den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Der tilbydes derudover et årligt forsikringstjek, hvor vi sørger for, at virksomhedens forsikringer stadig matcher jeres behov. Virksomheden bliver samtidig tilknyttet et team af specialister, der står til rådighed, når der er brug for hjælp!

Læs mere om Tryg forsikring

Opdateret d. 13. jan. 2022

Bliv medlem og få et gratis forsikringstjek

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Hvad enten du ønsker at handle til fantastiske medlemspriser eller ønsker at blive leverandør hos Justt, så sidder vi klar til en samtale.

  Anledning til henvendelse

  Brug for hjælp til at komme igang?

  Hos Justt vil vi gerne give jer de bedste forudsætninger for at komme i gang med at spare penge jeres indkøb. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen og har et professionelt kendskab til markedet. Vi har forhandlet mere en 30 fantastiske rabatter til det danske erhverv. Kontakt os og hør om jeres muligheder.

  København, Danmark

  Høffdingsvej 36, 1. sal
  2500 Valby

  Kontaktinformation

  Telefon: +45 88 88 26 26

  Man – tor: 09:00 – 16:00
  Fredag: 09:00 – 14:00

  Email: medlemsservice@justt.com